• phoneTeléfono:962 36 11 20
  • emailEmail: info@micoferrandiz.com
  • roomDirección: Carrer de la Casa d'Osca Ontinyent, Valencia
Estudi del projectes de l'Industria 4.0

Innovall, Ajuntament i Divalterra participen en aquest Pla d’Ecoinnovació que pretén optimitzar la gestió de l’energia, l’aigua, la mobilitat o l’ús de materies primes

El Pla d’Ecoinnovació que pretén convertir l’àrea industrial de l’Altet en referència d’indústria 4.0 i economia circular avança en la seua execució. Aquest Pla, plantejat pel Clúster Innovall amb el suport i financiació de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’empresa pública Divalterra (depenent de la Diputació), i que va ser posat en marxa el passat mes de març, avança en la seua primera fase, amb la presentació dels resultats de l’estudi realitzat entre les empreses que estan participant gratuïtament, a més de la presentació del manual d’Ecoinnovació, una guia que preten facilitar a les nostres pimes la incorporació a aquest nou repte que es L’Ecoinnovació, que consisteix en una nova estratègia de negocis que incorpora la sostenibilitat en totes les operacions, mantenint una visió global de l'organització i la cooperació a través de la cadena de valor.

Mentre que el divendres es presentaven els resultats de l'estudi del polígon; aquesta setmana hem rebut els resultats de la nostra empresa amb la qual ens hem posat ha treballar. A més a més, hem rebut el «Manual d’Ecoinnovació», que ens servirà d’eina de seguiment i control de les millores que anem a realitzar.